Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Elérhetőségeink

Elérhetőségek

Csiki Web


Cegadatok X

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 2313639

Impresszum

Honlaptulajdonos:
Csiki Patika
Felelős szerkesztő
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

helpNeT Iroda Kft.

sedatifpcMai, felgyorsult világunkban gyakori probléma a túlhajszoltság, a stressz. Stressz hatására szervezetünkben bonyolult biokémiai folyamatok zajlanak le, amelyek ismert testi és lelki tünetekhez, eltérésekhez és panaszokhoz vezetnek. A nyugtatók és altatók csökkentik az éberségi szintet, álmosítanak, kábítanak. A SEDATIF PC homeopátiás különlegesség olyan alkotóelemeket tartalmaz, amelyek csökkentik a stressz okozta vegetatív funkciók hevességét, oldják a stressz következtében kialakuló szorongást, feszültséget. Mellékhatást, hozzászokást eddig nem tapasztaltak.

 

 

A SEDATIF PC hatásos a stresszreakció minden szakaszában - mind tüneti, mind megelőző kezelésre, valamint gyermekek alvászavara esetén is.  A SEDATIF PC-t szedheti a család minden tagja, csecsemők, gyermekek, várandós anyukák, felnőttek és idős emberek is.  A felhasználók visszajelzései szerint a SEDATIF PC hatékonysága megegyezik a más gyógyszerekével - különösen az idegesség, az elalvási nehézség, a gyakori felébredés és az alvás idejének tekintetében. A SEDATIF PC szedését jobban viselik a betegek, mert nem okoz nappali aluszékonyságot.

 

Hatóanyagok:
A Sedatif PC tabletta hatóanyagai a homeopátiás alkalmazáskor az alábbi betegségek ill. tünetek enyhítését és gyógyítását segítik:
  • Aconitum napellus: szorongással járó általános túlfűtöttség, izgatottság, álmatlanság csökkentésére.
  • Atropa belladonna: a túlzott mértékű érzékszervi érzékenység (fény, zaj, hideg) csökkentésére, lüktető, erős fejfájásra.
  • Calendula officinalis: enyhe görcsoldó hatású.
  • Chelidonium majus: hatóanyaga a chelidonsav, mely enyhe nyugtató hatású.
  • Abrus precatorius: „túlhajszolt” egyén fejfájására.
  • Viburnum opulus: idegnyugtató és simaizom relaxáló hatású.

A Sedatif PC tabletta kombinációs homeopátiás készítmény, amelyben a monokomponensű szerek együttes jelenléte szélesebb indikációs területet tesz lehetővé az egyedi komponensek monoterápiás alkalmazásához képest.

Adagolás:

  • Felnőtteknek naponta 3x2 tabletta, gyermekeknek 14 éves kor alatt 4x1 tabletta, nyelv alá téve vagy elszopogatva. A tünetek enyhülésekor az alkalmazás gyakorisága csökkenthető.
  • Alvászavar esetén a napi adagot kell bevenni, de az utolsó adagot közvetlenül elalvás előtt kell elszopogatni. Amennyiben a tünetek a kezelés ellenére egy héten túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához.

Kiszerelés:
40 tabletta.

 

Forrás: Termékleírás